Gjendet një person i vrarë në Çifllak të Rahovecit!

Gjendet një person i vrarë në Çifllak të Rahovecit!

Rahovec, 09 maj 2019 – Një mashkull, 34 vjeçar, nga Çifllaku i Rahovecit, është vrarë mes datës 8 dhe 9 maj. Sipas informacioneve të para, mësohet se ai është vrarë diku tjetër dhe më pas është sjellë në oborrin e shtëpisë së tij.
Lajmin e ka konfirmuar edhe kryeprokurori i Gjakovës, Ali Selimaaj, i cili ka thënë se janë njoftuar nga Polica për një rast të tillë, por që detajet nuk mund të jep, pasi ato duhet të merren tek kryeprokurori i Shtetit, për shkak të fuqizimit të Rregullores së re për komunikim me media, raporton – KTV

KËRKO FJALËT