Shpallje & Njoftime!• KONKURS •

• Fabrika Konditorike “Liri”, me seli në Prizren, shpall konkurs për 20 vende të lira pune, në repartin e prodhimit, prej tyre 10 meshkuj dhe 10 femra.
Kandidatët duhet të jenë të shkathët, të aftë për punë në grup dhe të kenë motiv për punë.
Kompania ju ofron kushte të mira, si transporti, ushqimi, kontrata afatgjate dhe paga atraktive.
Për të aplikuar, ju lutemi paraqituni personalisht në zyrat tona, të cilat gjenden në Prizren, rruga “Ukë Bytyqi, p. n. Aty do t’i nënshtroheni një interviste të shkurtër dhe do ta plotësoni aplikacionin e punës.
Afati për aplikim, deri më 24 Prill 2019.• Kompania DMG, kërkon një shitëse, për punë në butikun “Your Style” në Dragash.
Butiku gjendet pranë xhamisë së vjetër.
Për më shumë informata, kontaktoni përmes telefonave:
049 951 355 dhe 045 510 671