Rusia nuk ka kapacitet ta sfidojë SHBA-në!

Rusia nuk ka kapacitet ta sfidojë SHBA-në!

Uashington, 25 gusht 2016 – Ish Diplomati amerikan, Louis Sell, ka thënë se Rusia është e dobët në cdo aspekt, kundrejt SHBA-së. Ai flet edhe për të ashtuquajturin Puç i Gushtit, i cili ka çuar në rënien e Bashkimit Sovjetik. “Lufta e Ftohtë ka qenë luftë globale midis dy super-fuqive të atëhershme… Rusia, nën Putinin, nuk mund ta përsërisë këtë. Rusisë i mungon ideologjia, ka ekonomi të dobët dhe ushtri të dobët, krahasuar me SHBA-në”, thotë ish-diplomati amerikan, Louis Sell, në një intervistë për – Radio Evropa e Lirë.

Leave a Reply