Një kafe me Linda Morinën – Ja përse iu këndon politikanëve (Video)

kafe linda morinaDragash, 20 dhjetor 2014 – Këngëtarja kontroverse, Linda Morina, e cila po iu këndon politikanëve shqiptarë, për herë të parë ka pranuar të flasë për media, duke e bërë publike se cila është arsyeja që po iu këndon politikanëve dhe jo vetëm.
Në një intervistë ekskluzive për Radio SHARRI-n, ajo e ka mohuar se po iu këndon vetëm politikanëve. Thotë se këngët e para ua ka kushtuar dëshmorëve dhe më pas ka filluar t’iu këndojë edhe politikanëve.
“Nuk është se unë iu këndoj vetëm politikanëve. Iu këndoj edhe dëshmorëve, pasi ata janë meritorët e parë që ne sot e gëzojmë lirin. Pse jo, edhe politikanët janë meritor për ndryshimet e mëdha që ndodhën në Kosovë”, thotë mes tjerash në këtë intervistë, Linda Morina.

Kliko këtu për VIDEO

Leave a Reply