Driton Gashi emërohet në krye të AKI-së!

Driton Gashi emërohet në krye të AKI-së!

Prishtinë, 08 janar 2017 – Driton Gashi është emëruar drejtor i Agjencisë së Kosovës për Inteligjencë (AKI), pas një pajtueshmërie mes kryetarit të shtetit dhe kryeministrit, Hashim Thaçi e Isa Mustafa. Lajmin për emërimin e Gashit e bëri të ditur Presidenca e Kosovës me anë të një komunikate, ku thuhet se presidenti Thaçi dhe kryeministri Mustafa, morën vendim për emërimin e Driton Gashit në këtë pozitë.
Emërimi i Gashit edhe, pasi Agron Selimaj dha dorëheqje nga drejtimi i AKI-së, më 27 janar, me arsyetimin për t’iu përkushtuar jetës familjare.
Para se të emërohej në krye të AKI-së, Driton Gashi ishte sekretar i përgjithshëm i Ministrisë së Punëve të Brendshme.

Leave a Reply