Rama në Beograd iu thotë serbëve se Kosova është shtet (Video)


edi rama beogradBeograd, 10 nëntor 2014 – Kryeministri i Shqipërisë, Edi Rama, në fjalën e mbajtur në konferencën për shtyp me homologun e tij serb, Aleksandër Vuçiq, ka deklaruar se njohja e pavarësisë së Kosovës është e pashmangshme. Me këtë fjalim, shfaqi pakënaqësi kreu i qeverisë serbe, Aleksandër Vuçiq, si dhe fjalim i pakëndshëm iu duk kreut të diplomacisë serbe, Ivica Daçiq. Reagimi i këtij të fundit shihet përmes mimikës, teksa dëgjonte përkthimin përmës kufjeve.
Ndryshe nga Vuçiq, i cili i largoi kufjet për t’mos e dëgjuar përkthimin e fjalëve të Ramës, ministri Daçiq ka preferuar ta dëgjoj Ramën, pavarësisht se sa “fyese” i dukeshin atij deklaratat e tij.  1. Mërgimtari 13/11/2014, 01:57

    bravoooooo

Leave a Reply