Francë: Në veprimin ligjor ndaj Haradinajt nuk ka politikë!

Francë: Në veprimin ligjor ndaj Haradinajt nuk ka politikë!

Paris, 09 janar 2017 – Zëdhënësi i Ministrisë së Jashtme të Francës, Romain Nadal, tha sot se veprimi ligjor ndaj Ramush Haradinajt nuk ka dimensione politike. “Procedurat që po zhvillohen ndaj Ramush Haradinajt janë çështje ligjore, të nisura mbi bazën e kërkesës së Interpolit”, tha Nadal, duke shtuar se ky rast nuk e ndryshon politikën e vazhdueshme të Francës dhe mbështetjen e saj për pajtimin në rajon, si dhe vazhdimin e dialogut ndërmjet Beogradit dhe Prishtinës, raporton – REL.

Leave a Reply