Skandaloze: Dragashi bëhet vendi ku hidhen qentë!

Skandaloze: Dragashi bëhet vendi ku hidhen qentë!

Dragash, 25 janar 2017 – Fshatarët që mbajnë qen në shtëpitë e tyre, kur duan t’i heqin qafe, i sjellin në Dragash dhe i lënë në mëshirë të zotit! Më e tmerrshme është që jo rrallë i sjellin edhe këlyshët e vegjël, duke i lënë para derës së ndonjë pallati, pa e vrarë mendjen nëse ata do t’i mbijetojnë këtij të ftohti apo jo!
Në fokusin tonë kanë rënë këta këlyshë të sapobraktisur nga i zoti anonim, i cili me pak hulumtim edhe mund të identifikohej, por që nuk ka ndonjë mekanizëm me të cilin do të ndiqej ky person dhe shumë si ky, për të dhënë përgjegjësi!

Leave a Reply