Filmi i Valmir Tertinit merr shtatë çmime ndërkombëtare!

Filmi i Valmir Tertinit merr shtatë çmime ndërkombëtare!

Prishtinë, 26 janar 2017 – Filmi “Tradhti me letra” i regjisorit Valmir Tertini, i ka sjellë atij shtatë çmime ndërkombëtare.
Siç thotë Tertini, këto çmime janë shumë të rëndësishme dhe motiv shtesë në rrugëtimin e tij në kinematografi. “Prandaj, në mars të këtij viti fillon edhe xhirimi i filmit të tretë të metrazhit të shkurtër”, ka thënë Tertini për – RTV21.

Leave a Reply