Dragashi shënoi Ditën e Çlirimit – Dy ditë festë (Video)

dita clirimi dragashDragash, 15 qershor 2014 – Komuna e Dragashit e ka shënuar 15 vjetorin e çlirimit, me një varg aktivitetesh, të cilat kanë filluar të shtunën, ku është mbajtur Akademi solemne, janë vizituar varrezat e dëshmorëve nga kjo komunë, si dhe është organizuar garë në vrapimin e kuajve.
Ndërkaq, të dielën është organizuar gara tradicionale e pehlivanëve, në të cilën kanë marrë pjesë, përpos Kosovës, edhe garues nga Shqipëria, Maqedonia dhe Bullgaria.

• Shiko Garën në vrapimin e kuajve – kliko KËTU

• Shiko Garën e Pehlivanëve –  kliko KËTU

Leave a Reply