C-19: Në Kosovë 276 raste të reja – Në Dragash 5 raste!

C-19: Në Kosovë 276 raste të reja – Në Dragash 5 raste!

Dragash, 27 korrik 2020 – Gjatë 24 orëve të fundit në Kosovë janë testuar gjithsej 404 mostra të marra nga SHSKUK dhe gjurmimi i kontakteve të rasteve në terren, prej të cilëve rezultojnë 276 raste pozitive. Ndërkaq, në komunën e Dragashit kanë rezultuar pozitivë 5 persona, saktësisht në Dragash – 1, Kuklibeg – 2, Brezne – 1 dhe Zgatar – 1 person.
Duke i llogaritur rastet e mëhershme, zyrtarisht në komunën e Dragashit rezulton se janë 4 persona që kanë përfunduar me fatalitet, 20 persona të shëruar, ndërkohë 10 rate të tjera mbesin aktive, nga 34 sa janë regjistruar që nga fillimi i pandemisë me këtë virus.