Arrestohet një shtetas i Serbisë në Dragash!

Arrestohet një shtetas i Serbisë në Dragash!

Dragash, 29 korrik 2017 – Një shtetas i Serbisë, i komunitetit goran, është arrestuar në fshatin Vraniç të Gorës së Dragashit, pasi, gjatë kontrollimit të shtëpisë së tij, i është gjetur dhe konfiskuar një pistoletë me 28 fishek, një palë pranga, tre telefona mobilë dhe disa dokumente të Serbisë. Me urdhër të prokurorit, pas intervistimit, i dyshuari po mbahet nga policia, raporton – RTK.

Leave a Reply