Në tregun e Mitrovicës shiten edhe “spirra”!

shitesi spirrave mitroviceMitrovicë, 20 dhjetor 2015 – Në tregun e Mitrovicës, dje pati edhe një produkt jo të rëndomtë për shitje. Dikush e zgjidhi problemin për dembelët që përtojnë të grimcojnë dru, për ta ndezur stufën në mëngjes.
Punëtori i zellshëm kishte nxjerrë në shitje dru të grimcuara me thasë, me një çmim prej pesë euro për një thes. Për kualitetin e druve të “spirruara” shitësi garantonte se janë kualitet i lart dhe nga drutë e dorës së parë.

• Foto: Klan Kosova

Leave a Reply