Ndërroi jetë aktori, Ahmet Spahiu – Varrimi në orën 17:00


vdes ahmet spahiuPrishtinë, 21 gusht 2014 – Pas një sëmundje të shkurtër, sot ka ndërruar jetë aktori, Ahmet Spahiu, i njhur së fundmi me rolin e tij si Mixha Bajram, në serialin “Familja Moderne”.
Aktori Spahiu ka lënë një bagazh të madh artistik, me rolet e tij në teatër, film dhe televizion.
Varrimi i të ndjerit bëhet në varrezat e qytetit të Prishtinës, në orën 17:00.