Josip Broz Tito shitet në tregun e Dragashit!

Josip Broz Tito shitet në tregun e Dragashit!

Dragash, 23 dhjetor 2016 – Në ditën e sotme të tregut në Dragash, përpos mallrave të shumëllojshëm, banorët e kësaj ane kanë pasur edhe një ofertë interesante, kalendarë me portretet e Josip Broz Titos, udhëhëqësit komunist të ish-Jugosllavisë.
Ndonëse kanë kaluar 36 vjet nga vdekja e Titos, si dhe afro dy dekada që kur u shpërbë Jugosllavia socialiste, duket se nostalgjia ende ka mbetur tek popullata, ku dikush është kujtuar që të shtypë edhe kalendarë për vitin 2017, me 12 portrete të Josip Broz Titos.

Leave a Reply