FSK-ja në Dragash – Ngre tendë para QKMF-së!

FSK-ja në Dragash – Ngre tendë para QKMF-së!

Dragash, 01 prill 2020 – Ushtarakët e FSK-së kanë ngritur një tendë para Qendrës Kryesore të Mjekësisë Familjare (QKMF) në Dragash, si parapërgatitje për ndonjë situatë emergjente.
Siç merr vesh redaksia jonë, kjo tendë do të shërbejë, në rast se do të ketë të infektuar dhe, para se të futen në objektin e QKMF-së, pacientët të kontrollohen në këtë tendë.

Foto & Teksti: B.B

KËRKO FJALËT