C-19: Në Kosovë 78 raste të reja – Në Dragash 2 raste!

C-19: Në Kosovë 78 raste të reja – Në Dragash 2 raste!

Dragash, 03 shtator 2020 – Gjatë 24 orëve të fundit, në Kosovë janë testuar gjithsej 459 mostra, të marra nga SHSKUK dhe gjurmimi i kontakteve të rasteve në terren, prej të cilave rezultojnë 78 raste pozitive. Ndërkaq, në komunën e Dragashit kanë rezultuar pozitive 2 raste, saktësisht në fshatin Bresanë – 1 dhe në fshatin Restelicë – 1 rast. Duke i llogaritur rastet e mëhershme, zyrtarisht në komunën e Dragashit rezulton se janë 15 persona që kanë përfunduar me fatalitet, 69 persona janë shëruar, ndërkohë 28 rate të tjera mbesin aktive, nga 112 raste sa janë regjistruar që nga fillimi i pandemisë me këtë virus.