Tërmeti godet veriun e Shqipërisë – Dridhjet u ndien edhe në Dragash!

Tërmeti godet veriun e Shqipërisë – Dridhjet u ndien edhe në Dragash!

Dragash, 19 janar 2020 – Dy tërmete kanë goditur sot veriun e Shqipërisë, në intervale të shkurtra kohore, një në rrethin e Kukësit dhe një tjetër në rrethin e Dibrës. Tërmeti është ndier edhe në Kosovë, përkatësisht në rrethin e Prizrenit.
Ministria e Mbrojtjes e Shqipërisë ka bërë me dije se tërmetet kanë qenë 3.9 dhe 3.8 shkallë.

KËRKO FJALËT