Serbia ndërpret fushatën kundër njohjeve të Kosovës!

Serbia ndërpret fushatën kundër njohjeve të Kosovës!

Bruksel, 04 qershor 2020 – Serbia është pajtuar që ta ndal fushatën për tërheqjen e njohjeve të shtetësisë së Kosovës. Lajmin e ka kumtuar një burim diplomatik në Bruksel, duke shtuar se Beogradi zyrtar është pajtuar në këtë hap, për t’i dhënë mundësi rifillimit të dialogut për normalizimin e marrëdhënieve midis Serbisë dhe Kosovës, transmeton – REL