Parulla “Vetëvendosje” në fshatin Buçe – Pasojnë reagimet!

Parulla “Vetëvendosje” në fshatin Buçe – Pasojnë reagimet!

Dragash, 04 qershor 2020 – Mëngjesi i sotëm në fshatin Buçe të Dragashit ka zbardhur me një parullë të shkruar në rrugën kryesore të fshatit. Mbishkrimi “Vetëvendosje”, një ditë pasi u zgjodh qeveria e re në Kosovë, e cila do ta zëvendësojë qeverinë e drejtuar nga kreu i Vetëvendosjes, Albin Kurti, po konsiderohet si provokim dhe nxitje e urrejtjes mes banorëve të këtij lokaliteti.

Foto: Astrit BERISHA