Miratohet Ligji për Veteranët – Nuk pranohet ekzistenca e FARK-ut!

veteranet uck ligjiPrishtinë, 03 prill 2014 – Me 73 vota për, asnjë kundër dhe asnjë abstenim, Kuvendi i Kosovës e ka miratuar Ligjin për Veteranët e Ushtrisë Çlirimtare të Kosovës.
Miratimi u bë pa votat e Lidhjes Demokratike të Kosovës, e cila më parë e kishte lëshuar sallën, për shkak se nuk ishin miratuar amendamentet që ky subjekt i kishte propozuar, e me të cilat do të njihej edhe Ministrin e Mbrojtjes e Qeverisë që veproi në ekzil.

KËRKO FJALËT

Leave a Reply