LDK: Dragashi përfaqësohet me Durak Salihun dhe Hatim Baxhakun – (Lista e plotë)

durak salihu ldkDragash, 16 maj 2014 – Durak Salihu ka marrë miratimin nga kryesia qendrore e LDK-së, për ta përfaqësuar komunën e Dragashit, si kandidat i mundshëm për deputet në Kuvendin e Kosovës. Lajmin e kanë konfirmuar burimet e Radio SHARRI-t, brenda këtij subjekti politik, duke thënë se gjithçka tanimë është kryer dhe se lista pret miratimin nga KQZ. “Kryesia qendrore e partisë, është përcaktuar që Dragashi të përfaqësohet me një kandidat, i cili do të jetë, Durak Salihu, me numrin 71. Ndërkaq, Hatim Baxhaku, i cili është gjithashtu nga kjo komunë, do të jetë si përfaqësues nga Prizreni, me numrin rendor 92, me që ai tashmë jeton në këtë qytet”, ka thënë ky burim.
Ndonëse u propozua nga dega e LDK-së në Dragash, profesori Selim Kryeziu nuk e ka marrë miratimin e kryesisë qendrore edhe pse ishte krijuar opinioni në Dragash, se pikërisht ky profesor që gëzon reputacion në këtë anë do të nominohet, madje edhe do të kalojë kuotën e numrit të votave që kërkohen për tu zgjedhur deputet, në zgjedhjet e përgjithshme të 8 qershorit.

Ja dhe lista e plotë e kandidatëve të LDK-së:

1. Isa Mustafa
2. Sabri Hamiti
3. Vjosa Osmani
4. Ismet Beqiri
5. Kujtim Shala
6. Teuta Sahatçija
7. Agim Ademaj
8. Avdullah Hoti
9. Lirije Kajtazi
10. Skender Hyseni
11. Eqrem Kryeziu
12. Teuta Rugova
13. Naser Osmani
14. Shpejtim Bulliqi
15. Vlora Dumoshi
16. Arben Gashi
17. Muhamet Mustafa
18. Hykmete Bajrami
19. Valon Murtezaj
20. Bardhyl Metaj
21. Nazane Breca
22. Hafiz Gagica
23. Adem Salihaj
24. Kimete Bytyqi
25. Armend Zemaj
26. Bajram Gecaj
27. Besa Gaxherri
28. Lutfi Zharku
29. Agim Kikaj
30. Drita Konxheli
31. Anton Quni
32. Salih Morina
33 Synavere Rysha
34 Armend Ibrahimi
35. Hashim Deshishku
36. Vjollca Krasniqi
37. Naim Behluli
38. Sadri Ferati
39. Rita Hajzeraj-Beqa
40. Hysni Gërguri
41. Luan Gola
42. Alma Lama
43. Haki Demolli
44. Shaip Surdulli
45. Doruntina Maloku
46. Musa Misini
47. Ali Sadrija
48. Mybera Mustafa
49. Mustafë Krasniqi
50. Arban Abrashi
51. Afërdita Berisha
52. Sabit Rrustemi
53. Ardian Shala
54. Njomza Emini
55. Nuredin Ibishi
56. Fadi Krasniqi
57. Mirjeta Kalludra
58. Prekë Gjeta
59. Haziz Hodaj
60. Vjollca Dibra
61. Qaush Bala
62. Vehbi Imeri
63. Shqipe Hyseni
64. Rrustem Buzhala
65. Hazir Borovci
66. Shqiponja Bajraktari
67. Xhafer Tahiri
68. Muharrem Gashi
69. Selvete Gërxhaliu
70. Hanefi Muharremi
71. Durak Salihu
72. Sadifete Lumi
73. Bajrush Ymeri
74. Milazim Haliti
75. Saranda Kika
76. Blerim Grainca
77. Fatmir Rexhepi
78. Florije Ibishi
79. Shani Mullabazi
80. Bajrush Hoti
81. Ardita Rizvanolli
82. Daut Gorani
83. Blerim Bajraktari
84. Afërdita Strellci
85. Bajrush Morina
86. Muharrem Shahini
87. Teuta Musa
88. Ismet Gashi
89. .Jeton Lajçi
90. Premtina Rakovica
91. Xhavit Ukaj
92. Hatim Baxhaku
93. Naile Alaj
94. Ahmet Hasi
95. Nazmi Bytyqi
96 .Sanije Krasniqi
97. Fadil Berjani
98. Avdyl Sopaj
99. Drita Peqani
100. Faruk Nura
101. Valon Maloku
102. Kosovare Azemi
103. Nijazi Ademaj
104. Feim Brava
105. Emine Devolli
106. Ibrahim Selimaj
107. Luljeta Kadiri
108. Bujar Abdullahu
109. Arif Krasniqi
110. Zef Morina