Fliat e Afërdita Demakut, kanë lezet!

flia aferdita demakuPrishtinë, 21 nëntor 2013 – Jo të gjitha këngëtaret merren vetëm me vetveten, duke i lënë familjarët pas dore. Në estradën tonë ka edhe nga ato këngëtare që i përkushtohen, në radhë të parë familjes, madje edhe në gatimet tradicionale, të cilat kërkojnë shumë punë!
Në një prononcim për Radio SHARRI-n, këngëtarja e muzikës popullore, Afërdita Demaku, thotë se familja për të është mbi të gjitha dhe, kur dikush nga anëtarët e familjes së saj i kërkon specialitete tradicionale, ajo i përvishet punës, duke harruar profesionin dhe estradën!

Leave a Reply