Në Zhur krijohet siguri më e madhe për këmbësorët!

nenkalimi-zhurZhur, 21 nëntor 2013 – Në udhëkryqin kryesor të fshatit Zhur, aty ky kryqëzohen rrugët që vijnë nga Prizreni, Kukësi dhe Dragashi, po ndërtohet një nënkalim për këmbësorët.
Nga ky investim planifikohet të krijohet më shumë siguri për banorët e këtij fshati, sidomos për nxënësit, të cilët aktualisht lëvizin në këtë kryqëzim tejet të frekuentuar nga automjetet.

Leave a Reply