Vaji i virgjër i ullirit, mban nën kontroll tensionin e gjakut!

vaji ullirit mrekulli Hipertensioni është një prej faktorëve më të mëdhenj të rrezikut për sëmundjen koronare të zemrës.
Një ndihmesë e madhe për të mbajtur nën kontroll tensionin e gjakut është, nëse konsumojmë ushqime të shëndetshme, mes tjerash iu shmangemi yndyrave të ngopura dhe konsumojmë vazhdimisht vaj ulliri.
Hulumtimet shkencore, kanë treguar se vaji i virgjër i ullirit është shumë i shëndetshëm, sidomos për personat e moshuar që kanë tension normal ose të rritur të gjakut. Analizat kanë treguar se, përveç që ka ulur tensionin ose e ka ruajtur atë në shifrat normale, vaji i ullirit ka ndihmuar edhe në uljen e përgjithshme të kolesterolit të keq, kjo e dyta vetëm tek personat me tension normal të gjakut.

KËRKO FJALËT

Leave a Reply