UEFA nuk e ndryshon vendimin – Serbia mbetet fituese!


serbia-shqiperia-droniGjenevë, 02 dhjetor 2014 – Ndeshja që u zhvillua më 14 tetor të këtij viti në Beograd, ndërmjet Shqipërisë dhe Serbisë, mbetet me rezultatin 3:0 për Serbinë. Kështu ka vendosur edhe zyrtarisht UEFA, duke e zyrtarizuar sot vendimin e saj që mori më 24 tetor.
Televizioni “Top Channel” ka raportuar se Komisioni i Apelit i UEFA-së, sot e la në fuqi vendimin e mëparshëm, përmes së cilit Shqipëria u shpall humbëse e ndeshjes, ndërkohë që Serbia u dënua me heqjen e 3 pikëve.


 

 1. DERI SA EUOPA PLAK E AT.DR.FISHTES TE SHOF ME DY STANDARTE SERBIN E SHQIPERIN .DO KETE HATER E PADREJTSI,ASGJE ME TEPER VEC KORRUPSIN NE KUPOLEN E uefes=QE EUROPA PRESUPOZON QE ESHT “DEMOKRATIKE”.
  dUHET GJINDET NJE LIGJE -FORMULE PER CFUQIZIMIN E VENDIMEV ABSURDE PRE CMENDURI.
  SOT NUK ESHT MESJET POR GJITHSHKA SHIFET DEGJOHTE NE MENYRE TE AOTOMATIZUARE ANE E KEND BOTES.
  uefa ESHT SHPERFTYRUAR NE OPINIONIN NDERKOMBATRE ME KER VEDIM TE PA DREJT DUKE I DHENE FAVORE AGRESORIT-SERBISE E DENUAR SHQIPERIN TE PAFAJSHME.
  uefa DUHE DENOHET ASHPER.
  FATBARDH DOCI S.C.
  NEW YORK

Leave a Reply