Ramë Vataj zgjidhet rektor i universitetit “Ukshin Hoti”


rektori-rame-vatajPrizren, 23 tetor 2014 – Prof. Dr. Ramë Vataj, sot është zgjedhur rektor i universitetit “Ukshin Hoti” në Prizren. Në garë për të parin e UPZ-së kanë qenë edhe Lirak Karjagdiu, Isuf Musliu, Gani Gjini, Florie Govori-Fejzullahu, Fahredin Shabani, Kadri Kryeziu dhe Nagip Skenderi.
Zgjedhja e profesorit Vataj në këtë post është bërë me shumicë të votave të anëtarëve të Këshillit Drejtues të UPZ-së.