Përshëndetje e ngrohtë, për ata që të adhurojnë!

jahjaga rutte holamdeAmsterdam, 05 dhjetor 2013 – Presidentja e Republikës së Kosovës, Atifete Jahjaga, e shoqëruar nga kryeministri i Holandës, Mark Rutte, përshëndesin fansat e tyre, në hyrje të selisë së qeverisë holandeze.
Presidentja Jahjaga dhe Kryeministri Rutte, biseduan sot për zhvillimet aktuale në Kosovë, perspektivën evropiane të Kosovës, procesin e liberalizimit të vizave dhe për marrëdhëniet ndërmjet Republikës së Kosovës dhe Republikës së Serbisë.

Leave a Reply