Gentiana Qafleshi po i rikthehet jetës suksesshëm

Gentiana Qafleshi po i rikthehet jetës suksesshëm

Strasburg, 18 mars 2018 – Nga Strasburgu i Francës sot vjen një lajm i mirë, përmes së cilit mësohet se Genta po kurohet suksesshëm dhe se shëndeti i sajë po përmirësohet gjithnjë e më shumë. Lajmin e ka kumtuar kushëriri i saj, Sehari, i cili në këto ditë të vështira po i gjendet pranë. “Duke e falënderuar Allahun, Gentiana çdo ditë e më shumë po ka suksese në shërim”, ka bërë të ditur Sehar Qafleshi.