E kujt është kjo borëpastruese?

luga harruar njeDragash, 01 shkurt 2015 – Pasditen e së dielës, në aksin rrugor Dragash – Brod, në hyrje të fshatit Kukajan, është parë kjo borëpastruese në mes të rrugës, madje në një kthesë ku dukshmëria është minimale.
Se kush e ka lënë këtu dhe për çfarë arsye, ende nuk dihet. Por, ajo që dihet është se këtë aks rrugor e mirëmban Drejtoria Rajonale e Rrugëve në Prizren.

Foto: Granit RIFAJ

Leave a Reply