Tërmet në Shqipëri – Dridhjet ndjehen edhe në Dragash!

Tërmet në Shqipëri – Dridhjet ndjehen edhe në Dragash!

Dragash, 19 gusht 2021 – Një tërmet me magnitudë 2.4 shkallë e ka goditur mëngjesin e sotëm Shqipërinë, e që dridhjet janë ndjerë edhe në regjionin e Prizrenit, përfshirë komunën e Dragashit.
Sipas statistikave në ueb-faqen e EMSC-së, tërmeti u regjistrua në territorin e Shqipërisë, por që dridhjen janë ndjerë edhe në Kosovë, saktësisht në Prizren dhe Dragash.