Prokuroria kërkon paraburgim për 17 protestues!

paraburgim per protestuesitPrishtinë, 19 nëntor 2015 – Prokuroria Themelore e Prishtinës ka kërkuar masën e paraburgimit për 17 persona, të cilët u arrestuan dje gjatë protestave të organizuara nga tri partitë opozitare, Lëvizja Vetëvendosje, Aleanca për Ardhmërinë e Kosovës dhe Nisma për Kosovën.
Prokuroria Themelore e Prishtinës ka bërë të ditur gjithashtu se ka filluar hetimet edhe ndaj katër të pandehurve tjerë, të cilët dyshohen se kanë kryer veprat penale “Shtrëngim” dhe “Asgjësim apo dëmtim të pasurisë”, vepra këto të dënuara me Kodin Penal të Kosovës.

Leave a Reply