Banorët e Blaçit e duan Labinot Tahirin në shkollën e tyre!

Banorët e Blaçit e duan Labinot Tahirin në shkollën e tyre!

Dragash, 17 prill 2017 – Përmes një lutjeje në Facebook, banorët e fshatit Blaç të Opojës, komuna e Dragashit, po kërkojnë që fëmijët mos të shkojnë të martën në shkollë, derisa të mos përmbushet një kusht, punësimi i Labinot Tahirit, i biri i punëtorit të ndjerë në shkollën “Ilmi Bahtiari” në Blaç, Aledinit.
Në apel thuhet se djali i ish-punëtorit teknik të kësaj shkolle, e meriton të marrë këtë vend pune dhe çdo vendim tjetër do të ishte i padrejtë.

Leave a Reply