Premierë: Kumrie Mustafa dhe Besim Krasniqi – Arsye e jetës ti je!

Premierë: Kumrie Mustafa dhe Besim Krasniqi – Arsye e jetës ti je!

Prizren, 05 mars 2017 – Këngëtarët e njohur të muzikës popullore, Kumrie Mustafa dhe Besim Krasniqi, kanë publikuar këto ditë projektin e tyre të radhës, këngën “Arsye e jetës ti je” përmes së cilës përcjellin porosi vetëdijesuese tek çiftet bashkëshortore.
Bashkëshortët fatlumë, Kumrie Mustafa dhe Besim Krasniqi, tashmë kanë nxjerrë hitin e radhës, për të cilin parashikimet janë se do të ketë shumë sukses, pasi Kumria është njëra prej motrave Mustafa, këngëtare këto shumë të njohura në skenën tonë muzikore.

Leave a Reply