Pjesa më e bukur nga protesta e sotme në Tiranë!

Pjesa më e bukur nga protesta e sotme në Tiranë!

Tiranë, 18 shkurt 2017 – Kjo foto mori vëmendjen kryesore nga e gjithë protesta e sotme që organizoi opozita në Shqipëri, pëpara Kryeministrisë, ku kryetari i Partisë Demokratike, Lulzim Basha, deklaroi se qeveria Rama e ka çuar vendin në mjerim, në varfëri dhe kaos. Ai kërkoi qeveri teknike për të organizuar zgjedhje të përgjithshme parlamentare.
Protestuesit po ngrenë një tendë të përmasave të mëdha në shëtitoren “Dëshmorët e Kombit” për të vazhduar protestën.

• Foto: Facebook

Leave a Reply