Dy raste të reja me Covid-19 – Një në Dragash dhe një në Zaplluxhe

Dy raste të reja me Covid-19 – Një në Dragash dhe një në Zaplluxhe

Dragash, 20 korrik 2020 – Instituti Kombëtar i Shëndetit Publik të Kosovës ka njoftuar se sot në komunën e Dragashit kanë rezultuar pozitiv me Covid-19 edhe dy persona, një nga Dragashi dhe një nga fshati Zaplluxhe.
Kujtojmë se në komunën e Dragashit, deri më tani janë regjistruar 22 raste me Covid-19, prej tyre 12 raste janë shëruar, 1 raste ka përfunduar me vdekje, ndërkaq 9 raste mbeten aktive.