A e dini se ku ndodhet kjo shtëpi?

kulmi flamur kombetarDragash, 30 nëntor 2013 – Shqiptari, që me mburrje reklamon çatinë e veçantë të shtëpisë së tij, e cila është dizajnuar që të duket sikur flamuri kombëtar shqiptar, ende nuk ka njoftuar se ku ndodhet kjo vepër.
Tjegullat e kuqe janë përshtatur shumë bukur me shqiponjën dykrenare, e cila duket se është realizuar me përkushtim dhe mjeshtëri.
Ende nuk dihet vendndodhja e kësaj shtëpie!

Leave a Reply