item-thumbnail

THJESHTËSIA!

02/05/2019

Shkruan: Mirela NASI • Koha dhe emocionet… Dy perlat më të çmuara të njeriut, ku në bosht kanë prejardhjen dhe trashëgiminë tonë, si një larmi n...