PDK: Dragashi përfaqësohet me Bedri Halimin – (Lista e plotë)

bedri halimi kandidatDragash, 21 maj 2014 – Partia Demokratike e Kosovës (PDK), pas ndryshimeve të fundit që janë bërë në Listën e kandidatëve që do të garojnë për deputetë në Kuvendin e Kosovës, të propozuarin nga Dragashi, Bedri Halimin, e ka rënditur në vendin 73. Më herët, Halimi figuronte me numrin 61, por që lista ka pësuar ndryshime, në pajtueshmëri të plotë mes kandidatëve.
Burimet tona, brenda kryesisë qëndrore të PDK-së, kanë bërë me dije se kandidati nga Dragashi, Bedri Halimi, përfundimisht do ta ketë numrin 73. Ndërkaq, disa nga kandidatët kanë thënë se numri rendor nuk është shumë i rëndësishëm, sa vetë kandidati. Kjo, sepse votuesit do ta gjejnë kandidatin e tyre që preferojnë, në çfarëdo numri që është renditur ai. Ndërkaq, përkrahësit e Bedri Halimit kanë thënë se nuk është i rëndësishëm numri që mban ai, por vlerat që ka Halimi, për të cilin thonë se do të vjelë vota në çdo cep të Kosovës dhe jo vetëm në komunën e Dragashit.
Lista e PDK-së ka ndryshuar me heqjen e Ramiz Lladrovcit dhe Ejup Qerimit. Në listë është shtuar Elvis Pista dhe Nuredin Lushtaku.

Kjo është lista e plotë e PDK-së:

1. Hashim Thaçi
2. Kadri Veseli
3. Flora Brovina
4. Hajredin Kuçi
5. Enver Hoxhaj
6. Vlora Çitaku
7. Avni Klinaku
8. Ferid Agani
9. Margarita Kadriu
10. Arsim Bajrami
11. Azem Syla
12. Aurora Bakalli
13. Rrustem Mustafa
14. Irfan Fusha
15. Edita Tahiri
16. Elmi Reçica
17. Zenun Pajaziti
18. Labinotë Murtezi Demi
19. Xhavit Haliti
20. Fadil Fazliu
21. Luljeta Vuniqi
22. Gani Koci
23. Rexhep Hoti
24. Safete Haderxhonaj
25. Bajram Rexhepi
26. Ramiz Kelmendi
27. Laura Zherka
28. Avdullah Klinaku
29. Kurtan Kajtazi
30. Dhurata Hoxha
31. Nait Hasani
32. Adem Grabovci
33. Sala Berisha Shala
34. Besim Beqaj
35. Memli Krasniqi
36. Blerta Deliu Kodra
37. Fehmi Mujota
38. Sylejman Qerkezi
39. Hasime Krasniqi
40. Fadil Demaku
41. Abdyl Ymeri
42. Nerxhivane Dauti
43. Halit Krasniqi
44. Latif Gashi
45. Xhevahire Izmaku
46. Fatmir Xhelili
47. Nuredin Lushtaku
48. Salihe Mustafa
49. Lirak Çelaj
50. Agim Çeku
51. Nafije Gashi
52. Munir Basha
53. Hajdar Beqa
54. Selvije Halimi
55. Blerand Stavileci
56. Agim Aliu
57. Valbona Dibra
58. Raif Çelaj
59. Qemajl Mustafa
60. Fevzije Berisha
61. Fadil Beka
62. Ramë Vata
63. Zahrije Jusufi
64. Musa Dervishi
65. Agim Kuleta
66. Anila Statovci
67. Berat Luzha
68. Elvis Pista
69. Arbresha Kuçi
70. Muharrem Shabani
71. Ramiz Rrustaj
72. Drita Kadriu
73. Bedri Halimi
74. Gëzim Kelmendi
75. Jehona Shyti
76. Emin Krasniqi
77. Naim Fetahu
78. Mexhide Mjaku – Topalli
79. Dardan Novosella
80. Shukri Buja
81. Ganimete Musliu
82. Ukë Berisha
83. Avni Kastrati
84. Sofije Nokaj
85. Behar Selimi
86. Beqir Sadikaj
87. Vjosa Sheholli
88. Avni Tafili
89. Shaip Muja
90. Florina Zymberi
91. Nehat Baftiu
92. Sabedin Kadriu
93. Luljeta Veselaj
94. Bislim Zogaj
95. Muharrem Xhemajli
96. Sanije Ahmeti Dubova
97. Fatmir Shurdhaj
98. Blerim Rexha
99. Shqipe Mjekiqi
100. Rafet Rama
101. Naser Berisha
102. Nezir Çoqaj
103. Adem Berisha
104. Janez Frrokaj
105. Nijazi Kolshi
106. Bajram Zejnullahu
107. Ndue Shabanaj
108. Emin Musa
109. Bekim Haxhiu
110. Sadik Haxhiu