Një Selfi interesante nga Albulena Ukaj!

albulena ukaj gjoksiCyrih, 28 shkurt 2015 – Ndonëse ka filluar të zbehet trendi i fotografimit të vetvetes, apo siç jemi mësuar ta dëgjojmë shpesh “Selfi”, dikush po ia del mbanë të tërheq vëmendje me të tilla fotografi. Një “Selfi” të veçantë e ka bërë “sefte” këngëtarja nga Kosova, e cila aktualisht ndodhet në Zvicër, Albulena Ukaj.
Ajo nuk ka bërë thjeshtë një “Selfi”, por ka nxjerrë njërin gji jashtë, ndonëse jo të zbuluar. Megjithatë, me këtë foto ajo ka tërhequr vëmendjen e publikut, duke marrë vetëm komente pozitive.
“E kam bërë në çast dhe vetëm për qejf. Ishte ide çasti”, i ka thënë këngëtarja Radio SHARRI-t, e pyetur për domethënien dhe idenë e kësaj fotoje specifike që tërheq vëmendjen.

Leave a Reply