Haradinaj mbetet në Francë, deri më 6 prill!

Haradinaj mbetet në Francë, deri më 6 prill!

Kolmar, 02 mars 2017 – Gjykata e Apelit, në Kolmar të Francë, as në seancën e sotme nuk vendosi në lidhje me kërkesën për ekstradimin e Haradinajt në Serbi, pasi në seancën e sotme ky vendim është shtyrë deri më 6 prill. Haradinaj iu tha gazetarëve se Serbisë i janë kërkuar informata shtesë dhe i është dhënë një muaj kohë për lëndën e saj ekstraduese. “Lufta e vitit 1998-1999 është filtruar në gjykatën e Hagës. Unë jam peng politik i atyre që po rrinë pas këtij vendimi”, tha Haradinaj.

Leave a Reply