Gjuhet me armë pompa e derivateve “Buka”, në Gorë!

Gjuhet me armë pompa e derivateve “Buka”, në Gorë!

Dragash, 20 dhjetor 2017 – Në pompën e derivate “Buka”, e cila gjendet në rrugën Dragash – Restelicë, në trevën e Gorës së Dragashit, persona të panjohur kanë shkrepur me armë zjarri por që nuk kanë lënduar njeri, falë fatit që punëtori në ato çaste ndodhej në objektin ndihmës të kësaj benzinaleje.
Lajmin e ka bërë publik i ashtuquajturi koordinator për marrëdhënie me mediat pranë Komunës paralele të Gorës, Nazim Mehmeti. Ai iu ka thënë mediave serbe se rasti ka ndodhur rreth orës 19:30 dhe se policia ndodhet në vendngjarje, ku po e heton rastin.

Leave a Reply