Betohen anëtarët e legjislaturës së re të Dragashit (Video)

Betohen anëtarët e legjislaturës së re të Dragashit (Video)

Dragash, 13 dhjetor 2021 – Anëtarët që arritën të futen në Kuvendin e Dragashit, në zgjedhjet e fundit lokale, sot janë betuar se do t’i kryejnë me nder dhe përkushtim detyrat që kanë si ligjvënës.
Gjithsej janë 27 anëtarë, ku për nga numri prin PDK-ja me 9 anëtarë, e pasuar nga LDK-ja me 7 dhe Vetëvendosje me 4 anëtarë.


 

Radio Sharri