Shtetasi i Shqipërisë tenton ta korruptojë policin e Kosovës!

Shtetasi i Shqipërisë tenton ta korruptojë policin e Kosovës!

Prizren, 16 nëntor 2017 – Një shtetas i Shqipërisë është arrestuar dje në pikën kufitare në Vërmicë, pasi që i njëjti, gjatë kontrollit të dokumenteve, u ka afruar zyrtarëve policorë pesë euro ryshfet.
“Personi në fjalë, pas intervistimit, me vendim të prokurorit, është ndaluar dhe mbetet në mbajtje”, thuhet në raportin e sotëm të Policisë së Kosovës.

Leave a Reply