Një goran dhe gjashtë serbë dëmtojnë kishën ortodokse!

Një goran dhe gjashtë serbë dëmtojnë kishën ortodokse!

Mitrovicë, 26 korrik 2017 – Shtatë persona të dyshuar, gjashtë të nacionalitetit serb dhe një goran, kanë dëmtuar objektin e kishës ortodokse serbe, në veri të Mitrovicës.
Kështu ka njoftuar Policia e Kosovës në raportin e saj për 24 orët e fundit. “Shtatë të dyshuar të mitur, gjashtë meshkuj serbë kosovarë dhe një mashkull goran, kanë dëmtuar objektin në ndërtim e sipër të kishës ortodokse serbe. Lidhur me rastin është njoftuar prokurori. Nuk raportohet për te arrestuar”, thuhet në njoftimin e Policisë.

Leave a Reply