Çmenden serbët  – “Hitleri i Kosovës” fotografohet me KFOR-in!

hitleri mitrovica karabinieretMitrovicë, 26 dhjetor 2014 – Pjesëtarët e karabinierëve italianë, teksa po fotografoheshin me të ashtuquajturin, Hitleri i Kosovës, dikush i ka fokusuar dhe e ka shpërndarë fotografinë në rrjetet sociale.
Kjo foto është bërë “Top – Lajm” në mediat serbe, të cilat kanë shprehur edhe revoltën e tyre për këtë veprim të italianëve.
Dikur ushtar i UÇK-së, Emin Gjinovci sot po e imiton Hitlerin. Jo rrallë, ai është parë duke u fotografuar tek ura kryesore e lumit Ibër, e cila ende po e ndanë pjesën shqiptare me atë serbe të këtij qyteti. Fotografia që karabinierët italianë e kanë bërë me të, po i çmend serbët, të cilët thonë se ata po përshëndeten, sikurse neonacistët dikur.

KËRKO FJALËT

Leave a Reply