Autoudha nuk pastrohet – Timonierët shajnë shtetin (Video)

Autoudha nuk pastrohet – Timonierët shajnë shtetin (Video)

Prizren, 20 janar 2018 – Bora që sot ka rënë në masën më të madhe seç jemi mësuar ta shohim këtë dimër, duket se e ka “befasuar” sërish kompaninë që mirëmban autoudhën “Ibrahim Rugova”.
Kjo shihet në videon, të cilën e ka dërguar në redaksinë tonë një qyetar, e që dëgjohet se si e shpreh mllefin dhe dëshpërimin për këtë papërgjegjësi të kompanisë përkatëse por edhe ndaj shtetit.

Video: Fazli KALANDERI