item-thumbnail

MIRËSIA!

10/06/2019

Shkruan: Mirela NASI • Sa ndjenjë e bukur, fisnike dhe madhështore është mirësia! Boshti esencial i saj, dashuria, si bekim për atë që jep dhe merr. T...