Reklama që bie në sy, për nga gjuha që është shkruar!

dhoma dhe wi-fiTiranë, 19 korrik 2014 – Kërkesa e madhe për dhoma dhe hotele në bregdetin e Shqipërisë, ka shtuar ofertat edhe nga individë që, për të përfituar nga koha e sezonit të plazhit, ofrojnë edhe shtëpitë e tyre për pushuesit. Ata nuk zgjedhin forma se si t’i reklamojnë ofertat e tyre, madje as vendet se ku i reklamojnë.
Kjo është njëra nga reklamat që ka rënë më së shumti në sy, jo për ofertën sa për gjuhën që është përdorur. Pikërisht kjo ka bërë që bashkëpunëtorja jonë në Itali, Enida Bozheku, e ka komentuar me sarkazëm, me fjalët: “Kemi lle diplloma me bollëk… Kemi lle punë në administratë… Kemi lle tituj shkencorë”.

Leave a Reply