Presidenti i ri amerikan hyn në Shtëpinë e Bardhë

Presidenti i ri amerikan hyn në Shtëpinë e Bardhë

Uashington, 21 janar 2021 – Presidenti i ri amerikan, Xho Bajden, ka hyrë sot në Shtëpinë e Bardhë, ku do të qëndrojë për katër vjet. Kjo pasi ai në nëntor fitoi në zgjedhjet presidenciale amerikane dhe tashmë dha edhe betimin si presidenti i 46-të i shtetit më të fuqishëm në botë.
Bajden, me familjarët e tij, bënë ecjen e famshme në dy blloqet e fundit para Shtëpisë së Bardhë dhe në  hyrje u përshëndet nga ushtarë e bende muzikore.


 

KËRKO FJALËT